Vegueria del Penedès

VELA

Toni Rivas i Jordi Sánchez (CN Garraf i Club de Mar Calafell) guanyen el seu sisè Campionat d'Espanya d'F18


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-10-2023 12:59

La Vela Catalana aconsegueix un or, una plata i un bronze en el Campionat d'Espanya de Catamarans

Campionat d'Espanya de Catamarans. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Reial Club Marítim Sotogrande, Càdis, va acollir el campionat on l’equip format pels regatistes Toni Rivas Más del CN Garraf i Jordi Sánchez Pérez del Calafell CV, van aconseguir la primera posició, seguits per Fabián Migoya i Beto Torné (CN Vilanova), subcampions.

La regata va tenir lloc del 29 de setembre a l'1 d'octubre i va comptar amb la participació de 34 vaixells, competint a les classes Hobie 16 (predominant al RCMS), Classe A i F18. En total uns 70 regatistes procedents de diverses comunitats d'Espanya.

Aquest esdeveniment compta amb el suport i la col·laboració d'importants entitats nàutiques, incloent-hi la Reial Federació Espanyola de Vela, la Federació Andalusa de Vela i l'Associació Nacional de Catamarans (ADECAT).

El Campionat d’Espanya de Catamarans és una oportunitat única per presenciar la destresa i la passió dels navegants en un dels entorns més impressionants de la costa espanyola.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.