Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

El CR Vilafranca subcampió de Catalunya en categoria infantil


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

22-10-2023 20:48

El conjunt Infantil Nivell VII al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 22 d’octubre de 2023 es va celebrar a la ciutat de Manresa el Campionat de Catalunya de Base de Conjunts. Aquesta competició és classificatòria pels Campionats d’Espanya que es celebraran a mitjans de novembre a la ciutat de Pamplona.

El conjunt Infantil Nivell VII format per Uxue Gamazo, Valèria Barrabes, Aina Martin, Paula Barrado i Montserrat Gutiérrez van obtenir la medalla de plata amb el seu exercici de 5 cèrcols i es van proclamar, subcampiones de Catalunya.

El conjunt Cadet Nivell VII format per Ona Picas, Txell Picas, Nora Giménez, Jana Torrents i Sheila Fernández, amb el seu muntatge de 4 cintes, van obtenir la setena millor nota de la seva categoria.

Els dos conjunts de l’entitat van obtenir la classificació pel Campionat d’Espanya de Base de Conjunts que es celebrarà a mitjans de novembre a Pamplona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.