Vegueria del Penedès

EMBARCACIÓ D'ESBARJO

Mor un home de 66 anys en bolcar la seva barca a Coma-ruga


ACN El Vendrell

25-10-2023 20:04

Un segon tripulant aconsegueix arribar a la costa en bones condicions

Mor un home de 66 anys en bolcar la seva barca a Coma-ruga. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home de 66 anys ha mort aquest dimecres en bolcar la barca amb la qual navegava a l'alçada de la platja de Coma-ruga, al Vendrell. Els fets han passat poc després de la una del migdia quan dos navegants han sortit amb una embarcació d'esbarjo de quatre metres d'eslora i la mala mar l'ha fet bolcar. Segons han explicat des de Salvament Marítim, membres del club nàutic de Coma-ruga han alertat que hi havia una embarcació cap per avall davant la bocana del port amb una persona agafada a la proa. L'home ha pogut ser traslladat fins a la costa, però es trobava en aturada cardiorespiratòria. Tot i els intents per reanimar-lo, ha acabat perdent la vida.

L'altre tripulant, de 63 anys, ha aconseguit arribar a la costa en bon estat de salut. La Guàrdia Civil ha obert una investigació. En les tasques de rescat hi han participat els Bombers i una embarcació i helicòpter de salvament marítim, així com la Policia Local del Vendrell i Protecció Civil.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.