Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Sitges aprova una ordenança per promoure la instal·lació de plaques solars


ACN Sitges

26-10-2023 21:24

L’Ajuntament bonificarà el 50% de l’IBI durant cinc anys als veïns que optin per l’energia fotovoltaica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat definitivament l’Ordenança Municipal per a la Promoció de les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica. El ple d’aquest dimecres ha tirat endavant una normativa amb què el municipi vol “incrementar l’estalvi i eficiència energètica, així com reduir la factura elèctrica dels usuaris”. Per incentivar la instal·lació de plaques solars, l’ordenança contempla una bonificació de l’IBI (Impost de Bens Immobles) durant cin anys, i una rebaixa del 30% de les taxes d’instal·lació. També preveu bonificar el 95% de l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres, i un 60% de la llicència. L’Ordenança s’aplica a les instal·lacions de plaques solars a qualsevol bé immoble dins el terme municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.