Vegueria del Penedès

ROBATORI DE COURE

Servei alternatiu per carretera entre les estacions de tren de Martorell i Vilafranca del Penedès


ACN Vilafranca del Penedès

03-11-2023 19:37

És conseqüència d’un robatori de cablejat de coure a l’R4 que ja provocava retards des del migdia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Martorell i Vilafranca del Penedès en ambdós sentits com a conseqüència d'un robatori de cablejat de coure aquest migdia que ja provocava retards de fins a 30 minuts a l'R4 entre Sant Sadurní i Gelida. Per minimitzar les afectacions al conjunt de la línia, al tram Martorell – Vilafranca – Sant Vicenç de Calders circula un tren per hora i sentit i s'ha establert el servei complementari de bus entre Vilafranca i Martorell. La sostracció ha afectat el sistema de senyalització. Dimarts també es va produir un robatori a l'R4, a l'altura de Martorell i es van acumular retards durant prop de 13 hores.

Tècnics d'Adif treballen en la resolució de la incidència, i per bé que no hi ha previsió de termini de resolució, no es descarta que aquest divendres el servei acabi tal com està plantejat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.