Vegueria del Penedès

LA PLATJA

Stay Homas dedica la cançó ‘xinu xanu’ al final de l’estiu


ACN Calafell

08-11-2023 10:06

El grup va penjar el tema fa uns dies a Instagram i l’han gravat de forma express a l’estudi per petició popular

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de publicar al mes de juny l’exitosa ‘La platja’ juntament amb The Tyets, Stay Homas torna amb 'xinu xanu' (Halley Records), un tema on s'acomiaden de la calor, de la platja i de totes les coses que passen entre juny i setembre. Els barcelonins van penjar per sorpresa ‘xinu xanu' fa uns dies a Instagram i l’han gravat de forma express a l’estudi per petició popular. El grup publica una cançó pop amb elements rítmics a mig camí entre la bossanova i el reggaeton. Kquimi Saigi firma aquesta producció, que ve acompanyada d’un videoclip protagonitzat pels mateixos Stay Homas amb vídeos de gats.

Stay Homas acaben d’actuar a Madrid, van exhaurir en tres hores les entrades del seu concert del 23 de novembre al Razzmatazz i continuaran la seva gira per l’Auditori de Girona, el Festival Hatortxu Rock de Pamplona i el Festivern a València 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.