Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ

Fanzine Detroit #35


Conrad Rovira Vilanova i la Geltrú

17-11-2023 10:33

El Detroit #35 enfila el final de la tercera temporada d'aquest fanzine

Detroit #35. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Comencem amb una reflexió que no és trivial: quines coses estan a sobre i quines a sota. Continuem amb un nou lliurament de l'evangeli segons Mateu i amb la poesia de l'Ignasi Riera que aquest cop ens transporta al Japó; i de la Xina, d'Anglaterra i de l'Argentina són els participants en una taula rodona una mica surrealista. L'Enric Garriga ens parla de les amenaces feixistes per la necessitat de controlar la població quan la voluntat d'arribar a una societat sostenible amenaci interessos capitalistes. L'Òscar Valverde aporta més informació sobre els acords que s'havien signat per a la construcció d'un nou hospital a Vilanova i en Josep Masalles, a les postals apòcrifes, ens mostra els altres vaixells que navegaven Vilanova al mateix moment que es desenvolupava l'America's Cup. Finalment, el bobi ens explica un embolic que va tenir jugat a pilota amb el seu amo al parc.

 

 

Números anteriors

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.