Vegueria del Penedès

DIPUTACIÓ

Construeixen la vorera que uneix el nucli de Can Rossell amb la zona esportiva de Torrelavit


Redacció Torrelavit

25-11-2023 20:52

També s’ha executat un mur de contenció de formigó per les terres i talussos sobre la carretera i una millora del ferm de la intersecció

Construeixen la vorera que uneix el nucli de Can Rossell amb la zona esportiva de Torrelavit. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la voluntat de millorar les condicions d’accessibilitat a la zona esportiva des del nucli de Can Rosell (Torrelavit), la Diputació ja ha finalitzat les obres de construcció d’una nova vorera i de contenció de talussos a la carretera BV-2152  entre el PK 0+090 i 0+125.

Pel diputat d’Infraestructures i Territori, Sergi Vallès, «aquestes obres han suposat uns mesos de feina però hem obtingut el resultat que volíem: un augment i millora de la seguretat viària en aquest tram de la BV-2152». Així mateix, també recorda que «com a titulars de 1.500 quilòmetres de carreteres locals, on molts dels desplaçaments que fan els usuaris són recurrents i curts, ens esforcem en portar a terme totes les actuacions possibles per augmentar la seguretat i confiança dels nostres usuaris».

Durant els tres mesos d’obres, s’ha construït una nova vorera de les mateixes característiques que l’existent com a continuació d’aquesta en una longitud d’uns 30 metres. També s’ha executat un mur de contenció de formigó per les terres i talussos sobre la carretera, a és, també, d’una millora del ferm de la intersecció entre la carretera i el camí d’accés a l’equipament esportiu. Finalment també s’han perllongat les instal·lacions urbanes soterrades, amb la instal·lació d’un nou fanal d’enllumenat públic i un embornal.

Les obres, dirigides per la Diputació de Barcelona, van tenir un pressupost d’adjudicació de 47.984,34 € (IVA inclòs).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.