Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

La Bisbal inaugurarà al gener el pavelló amb una jornada de portes obertes i activitats esportives


Redacció La Bisbal del Penedès

27-11-2023 9:13

Les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal s'han recepcionat aquest divendres i l'equip de govern ha visitat les instal·lacions

El proper mes de gener s'inaugurarà el pavelló municipal amb una jornada de portes obertes i diverses activitats esportives. Ajt La Bisbal del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres, l’equip de govern ha visitat la fase 1 del poliesportiu municipal amb motiu de la finalització de les obres d’aquesta fase i també, aquest divendres, s’ha procedit a la recepció de les obres. El passat 13 de novembre, la Junta de govern va aprovar per unanimitat la data de l’acta de recepció de les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal. En concret, va fixar el 24 de novembre com la data per realitzar la recepció de les obres de la Fase 1 del poliesportiu municipal i, per aquest motiu, aquest divendres s’ha fet aquesta visita a les noves instal·lacions.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “ha costat molts tràmits i esforços però, finalment, acabem la fase 1, que és la rehabilitació de tot el pavelló i la construcció d’un edifici d’una sola planta amb el porxo d’accés, el vestíbul per accedir a les grades, l’administració i el control d’accés, els serveis higiènics per al públic, els 2 vestidors per als equips, el vestidor dels tècnics i els àrbitres, la infermeria, el local de neteja, els 2 passos (peus bruts i nets),  l’accés a grades, la pista, la graderia i els magatzems”. L'alcaldessa ha afegit que l’equip de govern “estem treballant per posar en marxa la licitació de la fase 2 tan aviat com sigui possible. Aquesta fase inclou l’edifici del bar, els despatxos i les sales per a les entitats”.

El regidor d’Esports, Joan Gimeno, ha explicat que “estem preparant la inauguració amb una jornada de portes obertes i activitats esportives per tots els públics per al mes de gener, així com tot un seguit d’activitats esportives per a infants. També hi traslladarem les activitats esportives que actualment es fan al CMC. Estem molt il·lusionats amb la posada en funcionament d’aquest espai esportiu”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.