DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SOPA FREDA

Carol Rovira sorprèn Llucià Ferrer amb el gaspatxo que pots menjar tot l’any


Redacció Vilafranca del Penedès

04-12-2023 Última revisió: 19-10-2025 10:56

Aquesta sopa freda és ideal a qualsevol època de l’any; perquè és molt saludable a més de molt bona

Estem segurs que quan un amic et convida a dinar a casa no hi vas amb les mans buides. Unes bones postres, una ampolla de vi, una mica d’aperitiu; s’ha de quedar bé i aquestes idees mai fallen. El que no s’esperava el presentador Llucià Ferrer, però,  és que la seva amiga Carol Rovira, cantant i presentadora, es presentaria a casa seva amb un producte tan exquisit i diferent com un gaspatxo. A ple mes de desembre, gaspatxo? Doncs sí, perquè és un producte que mai falla i agrada a tots els paladars. Només perquè te’n facis una idea, l’any 2021 a Catalunya es van consumir 14.834 milers de kg de gaspatxo, segons dades del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

I és que ara que és època de receptes de cullera, també és un bon moment per gaudir d’un plat de gaspatxo. Aquesta sopa freda és ideal a qualsevol època de l’any; perquè és molt saludable a més de molt bona, i això la Carol Rovira ho sap. Per això ha escollit el gaspatxo suau d’Ametller Origen, disponible durant tot l’any a les botigues de la companyia, per a sorprendre el Llucià. El que no sap és que el gaspatxo que té al davant no és un gaspatxo qualsevol i és per això que la Carol l’envia de visita als camps i a l’obrador perquè descobreixi què fa tan especial el gaspatxo d’Ametller Origen. Durant la ruta, descobreix quines varietats de tomàquet s’utilitzen i perquè, com es cultiven els tomàquets, qui va inventar la recepta o quan quilos se’n elaboren a la setmana.

Et fem un petit avançament del secret d’aquest gaspatxo suau: quatre varietats molt concretes de tomàquet, un rec especial, elaboració com tu ho faries a casa i en menys de 12 hores a botigues. Acompanya el Llucià i descobreix-ho de primera mà aquí!

Guanya un any de gaspatxo 

 

Una manera de fer amb Llucià Ferrer

Un amfitrió, el Llucià Ferrer, tres convidats –la Marta Torné, la Carol Rovira i el José Corbacho- i tres productes estrella. Aquest és el fil argumental de la nova campanya de marca ‘Una manera de fer amb Llucià Ferrer’ que Ametller Origen ha presentat amb l’objectiu de donar a conèixer i explicar l’origen, el cultiu, la producció i distribució dels seus productes.

En aquest projecte, els convidats posen a prova els dots culinaris del Llucià Ferrer i fins on està disposat a arribar per descobrir el secret de tres productes diferencials que han enamorat a la Marta Torné, al José Corbacho i a la Carol Rovira: els gaspatxos, els làctics i les truites.

Tres càpsules en format vídeo de 10 minuts de duració, on Llucià visita els camps i l’obrador en companyia dels millors experts, els treballadors del Grup Ametller Origen. Un periple per esbrinar què hi ha darrere de cadascun dels productes. En acabar, el Llucià haurà de superar un test que li ha preparat cada convidat. Aprovarà amb nota?

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.