Vegueria del Penedès

CONCERT SOLIDARI

Un Concert per la VIDA


ECOL3VNG Vilanova i la Geltrú

08-12-2023 18:55

El proper 10 de desembre entre les 18h i les 21h, acords melodiosos ompliran el Local del Pòsit de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú en el marc d'un esdeveniment únic: el Concert Solidari per la Pau, pel Planeta i pels Drets Humans

Concert Solidari per la Pau, pel Planeta i pels Drets Humans. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta iniciativa no és només una exhibició musical variada, sinó una crida a l'acció col·lectiva i a la reflexió sobre el nostre paper en la creació d'un món millor. La recaptació serà per Metges Sense Fronteres que estan fent una tasca molt important en les guerres i les catàstrofes actuals.

Pau en cada nota:

La música, amb la seva capacitat de transcendir les barreres, és un potent catalitzador per a la Pau. En cada acord, trobem una oportunitat de fomentar la comprensió i la concòrdia, recordant-nos que la veritable harmonia no coneix fronteres.

Acords Sostenibles:

Aprofitem aquesta oportunitat per connectar amb el compromís ambiental. La cura del planeta és un tema crucial, i el concert no només és un espectacle, sinó una oportunitat per reflexionar sobre les nostres pròpies pràctiques. La sostenibilitat, des de l'ús de materials fins a la gestió dels residus, és clau per mantenir una armonia més gran amb el nostre entorn.

Drets Humans en melodia:

Cada nota ressona amb la importància de recordar els Drets Humans. A través de la música, celebrem la diversitat i la nostra responsabilitat compartida de treballar per la igualtat i la justícia. El concert és una expressió sonora del compromís envers els drets fonamentals de tots els éssers humans.

A més, no podem oblidar la força pedagògica de les "Cantades Populars pel Planeta i la Pau" que omplen els carrers de Vilanova i la Geltrú cada dijous. Aquestes trobades no només són una expressió artística, sinó també una lliçó viva sobre la unitat i la consciència ambiental. Les persones es reuneixen, canten juntes i recorden que cada veu, per petita que sigui, contribueix al cor global de la sostenibilitat i la pau.

Així, el concert no és només una experiència musical, sinó una oportunitat per unir-nos en la construcció d'un futur més harmoniós, on la música, el respecte als drets humans i la consciència ambiental convergeixen. Un recordatori que, amb cada acord, cada paraula cantada i cada gest, estem teixint el tapís d'un món millor.

Us hi esperem !. Si no podeu venir podeu col·laborar igualment en la fila 0 https://perlapau.blogspot.com/p/entrades-i-fila-0.html

L'associació ECOL3VNG (entitat promotora de la moneda social la Turuta), organitzadora del concert

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.