Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

El Club Taekwondo My Ju Cunit ja és el segon millor club de l'Estat


Redacció Cunit

12-12-2023 17:03

· Amb un total de 6 ors, 5 plates i 4 bronzes el club cunitenc obté una merescuda segona posició en el Campionat d'Espanya que li manté entre l'elit esportiva dels clubs de taekwondo

Grupo TKD My Ju Cunit. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Entre els dies 6 i 10 de desembre s'ha celebrat el Campionat d'Espanya de Taekwondo de clubs en el Pavelló Municipal Camilo Cano de la Nucia (Alacant), un gran esdeveniment esportiu del més alt nivell i on el Club Taekwondo My Ju Cunit ha participat amb els seus millors alumnes en totes les categories.

Com a fet més rellevant en aquesta competició en l'àmbit de conjunt, es va obtenir la primera posició en categoria cadet (general) i segons en cadet femení per equips. També cal destacar el segon lloc per equips aconseguit pels alumnes de precadet. Fet i fet, aquesta gran feina per equips els ha ajudat a pujar a la segona posició en la classificació general, amb el que el Club Taekwondo My Ju Cunit és el segon millor club d'Espanya en aquesta temporada 2023 - 2024.

Un alt preu per a les medalles

En aquest Campionat d'Espanya els competidors del Club Taekwondo My Ju Cunit han corregut diferent sort segons la categoria on s'ha competit, i on els alumnes més joves han tingut un paper protagonista en la consecució de medalles, com és el cas de les categories precadet i cadet. En les altres categories (júnior, sub 21, sènior i màster), les ganes i embranzida per estar a l'altura de les circumstàncies no ha estat suficient per a entrar en les medalles (excepte una medalla d'or aconseguida en la categoria sènior), atès que en aquestes categories la competència va ser brutal i els competidors no van ser capaços de superar als seus contrincants.

En total s'ha obtingut 6 ors, 5 plates i 4 bronzes, metalls suficients per a poder obtenir la segona plaça en la classificació general i assolir una medalla de plata molt treballada per tots els membres de l'equip del Club Taekwondo My Ju Cunit.

El director tècnic del club i mestre 6è Dan de Taekwondo, Juan Carlos Córdoba, ha manifestat que: "Des del Club Taekwondo My Ju Cunit estem molt orgullosos del treball fet per tots els nostres alumnes en la consecució d'aquest gran assoliment esportiu, i és a ells als qui cal dedicar-li tot el mèrit. D'altra banda, aquest és el resultat de moltíssim esforç i dedicació que des del Projecte My Ju proporciona al taekwondo base a guiar i estimular les bones qualitats dels nostres alumnes per a aconseguir ser millors, objectiu que en aquest campionat s'ha complert amb bona nota".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.