Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

3r Torneig solidari d’hoquei patins penedesenc


Redacció El Vendrell

20-12-2023 18:26

3r Torneig solidari d’hoquei patins . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 23 de desembre es realitza un torneig solidari d'hoquei patins a Vendrell, que organitza el club juntament amb Serveis Mèdics Penedès. La seu enguany és al nostre club.

En el torneig hi participen clubs de primer nivell i de renom de la lliga d'hoquei: el CE Noia, el Igualada HC, el CP Calafell i el CE Vendrell. Es disputen dues eliminatòries i una gran final. És una bona oportunitat per veure hoquei de primer nivell i a més fer un acte solidari en aquestes dates tan assenyalades, motiu pel qual fa molt singular aquest torneig.

La presentació del torneig es va celebrar a les instal·lacions de SMP El Vendrell, amb la presència de tots els clubs i de l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. Durant la presentació, també es va realitzar el sorteig d'emparellaments. La primera eliminatòria, que començarà a les 17.45h, enfrontarà el CE Noia amb el CP Calafell, mentre que la
segona, programada per a les 19h, serà entre el Igualada HC i el CE Vendrell. La gran final se celebrarà a les 20.15h.

Els beneficiaris seran la Creu Roja i el projecte "Fem Pinya" (projecte solidari) dels Nens del Vendrell. L'entrada es gratuïta, però per recaptar fons, s'han organitzat diversos sorteigs amb lots de productes, amb butlletes a un preu de 5€, els quals aniran íntegrament a l'aportació solidària, aquell mateix dia també hi ha recapte d'aliments per la campanya de la Creu Roja.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.