Vegueria del Penedès

BAIXA AL PLE

El regidor de Transformem Ricardo Izquierdo presenta la seva dimissió com a regidor per motius personals


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-12-2023 Última revisió: 24-12-2023 17:42

Rubén Domènech, número 4 de la llista electoral, serà el nou regidor de la plataforma municipalista

Ricardo Izquierdo. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En un comunicat, el partiti municipalista Transformem Vilanova i la Geltrú ha comunicat que el regidor Ricardo Izquierdo ha presentat la seva dimissió com a regidor de l'Ajuntament "per motius personals": "El partit, la Junta Executiva i la militància vol agrair la seva dedicació i compromís amb els valors del partit durant el seu temps al Ple Municipal, així com la seva feina diària als òrgans de representació de la formació". 

La formació assegura "respectar la decisió i la privacitat de Ricardo Izquierdo" i que continuarà treballant per tots els veïns i veïnes de la ciutat, a través de les mocions al Ple Municipal i també "a peu de carrer, amb accions informatives i d’escolta  activa a cada barri, sempre fomentant la participació ciutadana, el municipalisme i la regeneració democràtica"

Rubén Domènech, número 4 de la llista electoral, serà el nou regidor de la  plataforma municipalista. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.