FUTBOL 7

Any nou i la mala sort continua

Rafa Linares Olivella

12-01-2024 18:25

El CE. Nova Olivella Ferdolç afrontava l’última jornada de la primera volta de la lliga contra el Revestimientos Facoli, setè classificat

CE. Nova Olivella Ferdolç. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El rival es va avançar a la primera part després de xiular l’àrbitre unes mans del defensor del Nova a la frontal de l’àrea, molt rigoroses. Un xut magistral amb col·laboració de la defensa olivellenca feia pujar l’1 a 0 per l’equip local, el Revestimientos. No va trigar gaire l’equip visitant en respondre al primer gol i el capi del Nova, amb fortuna, va fer una passada al davanter, Aaron, que amb xut magistral al pal va aconseguir l’empat a 1. Amb “el correcalles” dels dos equips arribava amb poca fortuna pel Nova un rebot a Luciano, el gol per part del Revestimientos que els tornava a posar per davant, 2 a 1. Aquest mateix jugador del Nova que havia tingut la mala sort en el gol del Facoli aconseguia amb un gran gol novament l’empat, 2 a 2.

El Nova anava a remolc però es veia que podia puntuar per primera vegada a tota la temporada. I dit i fet, Adri, tenia a les seves cames poc després el gol i la possibilitat de la victòria estavellant la pilota al pal. Finalment, dins de la mala fortuna, el Revestimientos, un minut després, si aprofitava un error del Nova i acabava emportant-se els tres punts i el matx. Una primera volta sense puntuar però amb la part positiva, és que aquest Nova sí ens agrada i ja està preparat per començar a guanyar. Esperem que la segona volta estigui molt més disputada i puguem donar moltes més alegries a la nostra afició, que porta tota la temporada necessitada de celebracions.