Vegueria del Penedès

OPOSICIÓ MUNICIPAL

Mary-Luz Roca serà la nova regidora de Transformem VNG, després de la renúncia de Rubén Domènech i dos candidats més


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-01-2024 20:55

Roca és presidenta de l'associació de veïns de Mas Tapet i ha liderat durant el darrer any i mig la Unió d'Associacions Veïnals de les Urbanitzacions Periurbanes de Vilanova

Mary-Luz Roca serà la nova regidora de Transformem VNG. Transformem Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Mary-Luz Roca serà la nova regidora de Transformem VNG, després de rebre el suport unànim de l'executiva de la formació municipalista. Roca prendrà possessió del càrrec de regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú al ple del pròxim 5 de febrer. Inicialment, el relleu de Ricardo Izquierdo l'havia d’assumir Rubén Domènech, president de l'AV del Prat de Vilanova, però per qüestions personals d’aquest darrer i la renúncia dels dos candidats següents, Mary-Luz Roca serà finalment la nova regidora.

Roca, mecànica i responsable de recanvis d'automoció en un taller de Vilanova i la Geltrú, es va criar al sector de l'Esmeralda del barri del Molí de Vent. Actualment viu a Mas Tapet, on presideix l'Associació de Veïns, havent liderat durant el darrer any i mig la Unió d'Associacions Veïnals de les Urbanitzacions Periurbanes del municipi. És membre activa de Transformem-VNG, com a vicepresidenta de l'executiva des de l'estiu. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.