Vegueria del Penedès

SENYALITZACIÓ VIÀRIA

Demanem a la Diputació millores a la senyalització de la carretera que uneix Vendrell amb el Fondo del Mata


Xarxa Vendrellenca El Vendrell

18-01-2024 16:39

La construcció de la nova rotonda a la sortida de Sant Vicenç de Calders va alertar als membres de la Federació d’entitats de les mancances en matèria de senyalització en aquesta carretera

Inici de la carretera. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La federació Xarxa Vendrellenca amb el recolzament de les urbanitzacions de Mas Borràs i Mas Astor ha demanat millores a la senyalització de les carreteres TP2044 i TV2048 que uneixen Vendrell amb l’espai d’esbarjo Fondo del Mata, perquè s’afegeixi les urbanitzacions de Torreblanca, Mas  Borràs i Mas Astor que ara per ara no figuren als panells. 

La construcció de la nova rotonda a la sortida de Sant Vicenç de Calders va alertar als membres de la Federació d’entitats de les mancances en matèria de  senyalització en aquesta carretera, i després de fer una revisió de tot el traçat  des de Vendrell fins a la nova rotonda van detectar mancances en la  senyalització donat que en cap dels panells es posava que per aquesta  carretera es podia arribar fins a les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i  Mas Astor, també van detectar que la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo  del Mata era deficient. Des de l’entitat han dirigit un expedient a l’àrea de  Carreteres de la Diputació perquè es facin canvis a la senyalització necessaris  que incloguin les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor i que  millorin la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo del Mata.

Les entitats veïnals esperem una resposta positiva a aquesta demanda de  millora per part de la Diputació de Tarragona i confia que és facin es canvis que  demana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.