Vegueria del Penedès

ESPIRALL

Tret de sortida al programa Treball als Barris de Vilafranca que contracta 11 persones aturades


Redacció Vilafranca del Penedès

23-01-2024 8:47

Aquesta línia ofereix contractació a jornada complerta durant 9 mesos en diferents perfils professionals amb l’objectiu de dotar les persones d’experiència professional i millorar la seva ocupabilitat

Tret de sortida al programa Treball als Barris de Vilafranca que contracta 11 persones aturades. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dilluns s’ha iniciat una nova edició del Programa Treball als Barris que correspon a la convocatòria efectuada l’any 2023. En aquesta edició se’n beneficien 11 persones residents al barri de l’Espirall i en situació d’atur laboral. Aquesta línia ofereix contractació a jornada complerta durant 9 mesos en diferents perfils professionals amb l’objectiu de dotar les persones  d’experiència professional i millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social relacionades principalment amb el mateix barri.

Enguany s’ha contractat a un equip de 3 operari/es de jardineria, 3 operaris/es de rehabilitació d’habitatges, un equip de pintura i manteniment d’elements de la via pública format per 1 oficial/a i 3 operaris/es i, finalment, 1 persona amb perfil tècnic per a la dinamització i prospecció del teixit empresarial.

A banda de l’aprenentatge tècnic d’ofici, aquestes persones rebran també formació en competències transversals i acompanyament tant grupal com individual per a la millora del seu perfil competencial.

A l’acte d’obertura hi ha assistit el regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, la cap del servei, Montse Gonzàlez, Mercedes Aguilera, com a representant del SOC i l’equip tècnic del propi programa.

En la seva benvinguda als participants, Jordi Junyent ha destacat la rellevància d’aquest programa que “permet donar feina i formació a persones en atur i alhora millorar diferents espais del barri de l’Espirall i de tot Vilafranca”.

Treball als Barris és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.