Vegueria del Penedès

RODALIES

Dues incidències provoquen demores en els de trens a l'R4 i l'R2 Sud de Rodalies aquest dimarts


ACN Sitges

23-01-2024 9:04

La que afecta l'R2 s'ha resolt poc abans de les vuit del matí i els trens han començat a recuperar els horaris habituals

Dues incidències provoquen demores en els de trens a l'R4 i l'R2 Sud de Rodalies aquest dimarts. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dues incidències estan complicant la circulació de trens aquest dimarts. Per una banda, un problema a l'estació de Sitges ha causat retards de fins a 20 minuts a les línies R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17. Segons han informat fonts de Renfe, s'ha hagut de circular per via única entre Sitges i Vilanova i la Geltrú durant més de mitja hora. Poc abans de les vuit del matí tècnics d'Adif han resolt la situació i els combois han començat a recuperar els seus horaris habituals. A més, un problema entre les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola així com entre Sant Vicenç de Calders i el Vendrell provoca demores que poden arribar als 15 minuts. El gestor ferroviari està treballant perquè el servei recuperi la normalitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.