Vegueria del Penedès

NODE GARRAF

Marc Mellado, nou director general de l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-02-2024 16:33

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, ha desenvolupat funcions tant en l’àmbit públic com privat

Marc Mellado, nou director general de l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf. Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, en el seu Consell Plenari del passat 19 de gener, va nomenar a Marc Mellado com a nou director general. Aquest canvi de lideratge marca un moment clau per a l’agència, que fixarà nous reptes per al conjunt del sector i el territori. Mellado pren el relleu d’Isidre Also que, al llarg d’aquests anys, ha situat a NODE GARRAF com una agència referent a tota Catalunya.

Marc Mellado aporta una àmplia experiència en gestió estratègica i desenvolupament territorial, això sí, experiència basada, segons ell, en tres criteris irrenunciables: inclusió, sostenibilitat i progrés. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, ha desenvolupat funcions tant en l’àmbit públic com privat: director financer d’assessors registrals; cap de relacions institucionals del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya; cap de gabinet de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès o coordinador d’acció social i ciutadania de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, entre d’altres.

Sota la seva direcció, l'Agència se centrarà a implementar estratègies dissenyades en aprofitar el potencial econòmic del Garraf i enfortir les sinergies entre l’àmbit públic i privat. “Node ha d’esdevenir una veritable caixa d’eines al servei de la ciutadania”, només essent útils i treballant conjuntament assolirem una comarca més competitiva i amb més benestar social.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.