Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Ton Amat assegura que Junts continuarà “esperant la mà estesa que sempre prometen” per responsabilitat amb els sadurninencs


Junts per Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

19-02-2024 19:38

Junts qualifica de “menyspreu a tots els sadurninencs” que el govern s’hagi negat a negociar els pressupostos amb els partits de l’oposició

Ton Amat . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, va assegurar divendres passat durant el  ple de pressupostos que “per responsabilitat amb tots els sadurninencs continuarem  esperant la mà estesa que sempre prometen”. 

Amat també va manifestar “des de Junts continuarem treballant per Sant Sadurní,  continuarem escoltant a la població, a les entitats, als botiguers i a les empreses: serem el  seu altaveu sempre que ens necessitin”. A més, va recordar que “durant mesos ens hem  ofert a negociar els pressupostos, així li hem anat recordant a la regidora d’Hisenda”, sense  oblidar que “ens hem ofert per treballar i donar resposta a les necessitats dels  sadurninencs, però en un acte d’irresponsabilitat política per part del govern, en minoria, no  ha estat així”.  

“És un menyspreu a tots els sadurninencs que ens van votar”. Així va definir el portaveu de  Junts el fet que el govern decidís no negociar els pressupostos d’aquest any amb els partits  de l’oposició. Un pressupostos “que arriben tard i amb la mateixa manera de fer per part  d’aquest govern”, un govern que també va afegir “li manca transparència, diàleg i iniciativa”  fet pel qual va afirmar que “viu de rèdit”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.