Vegueria del Penedès

FUGIDA A PEU

Detingut un fugat de la justícia després de voler esquivar un control de la Guàrdia Civil a Sitges


ACN Sitges

19-02-2024 21:05

L’home va abandonar el cotxe en veure els agents a la C-31 i va fugir a peu per un barranc i un bosc

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Guàrdia Civil va detenir el 3 de febrer passat un home de nacionalitat albanesa que va fugir després de veure un control de la Guàrdia Civil a la C-31 a l'altura de Sitges. Els agents de la Guàrdia Civil que feien un dispositiu operatiu de prevenció de la delinqüència organitzada orientat a la recerca d'armes i drogues van veure com una persona, que encara no havia passat el control, va abandonar el vehicle i va fugir a peu deixant-se caure per un barranc i fent cas omís a les ordres expresses que s'aturés. Sobre el detingut figuraven dues ordres de detenció, una d'ingrés a la presó i una altra d'expulsió del país perquè té causes pendents per pertinença a organització criminal i delictes relacionats amb el patrimoni.

Diversos agents van iniciar una difícil persecució a peu durant mitja hora per terreny boscós i d'escassa visibilitat perquè ja era fosc, fins que el van localitzar i detenir per la suposada comissió dels delictes de desobediència greu i lesions. Durant la detenció es va produir un forcejament amb resultat de lesions lleus al canell d'un dels agents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.