Vegueria del Penedès

Primera Sortida del Grup de Natura del Foix


Grup Natura del Foix/Nota de Premsa

21-03-2005 20:29

L'objectiu del grup es donar a coneixer la fauna i flora de la nostra comarca

Els participants en la sortida van poder observar la fauna del Pantà de Foix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte una trentena de persones van assistir a la primera sortida naturalística del Grup de Natura del Foix per observar els ocells del Pantà de Foix i la zona forestal propera.

Es va realitzar un recorregut a peu pels entorns de l’embassament, on es va poder observar diverses espècies d’aus aquàtiques com el corb marí gros, el bernat pescaire, o la fotja, i que va continuar cap a la Font d’Horta on es van observar i sentir els cants d’ocells de bosc com el rossinyol bord, el gafarró i el raspinell entre d’altres. Durant el recorregut s’anaren fent diverses aturades i explicacions sobre els ocells observats. El grup va poder gaudir també de l’arribada de les primeres orenetes.

La propera sortida serà el 7 de maig i estarà dedicada a conèixer les orquídies del Parc del Foix.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.