Vegueria del Penedès

PACTE DE GOVERN

El govern de Sant Sadurní reorgantiza les regidories amb l'entrada del PSC


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

10-03-2024 20:42

El nou govern, constituït per tres grups municipals ERC, PSC-CP i Sant Sadurní en Comú i encapçalat per l'alcalde, Pere Vernet, comptarà amb 11 regidors i regidores

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'entrada del PSC al govern de Sant Sadurní, que es va anunciar el passat 19 de febrer, ha implicat una reorganització de l'equip i de les regidories. El nou govern, constituït per tres grups municipals ERC, PSC-CP i Sant Sadurní en Comú i encapçalat per l'alcalde Pere Vernet, que continua assumint les àrees de Relacions institucionals, Protocol, Gabinet d'Alcaldia i Via Pública, comptarà amb un total d'11 regidors i regidores. També compta amb la creació de les regidories de Festes tradicionals locals i festes no tradicionals, així com la regidoria d'Infància.

Totes les regidories estaran englobades dins de dues grans àrees: serveis a les persones i Serveis Centrals, territorials i desenvolupament econòmic.

Pedro Campos Osuna. 1r tinent d'alcalde. Regidor de Recursos humans i organització, Urbanisme, obres i activitats i Turisme.
Marta Castellví i Chacón. 2a tinent d'alcalde i Coordinadora del Pla d'Actuació de Mandat. Regidora d'Administració General, Informàtica i Noves Tecnologies, Arxiu i Memòria Històrica, Patrimoni, Transparència, Cultura i Festes tradicionals locals.
Miren Arantzazu Molina i Colom. 3a tinent d'alcalde.  Regidora d'Esports, Joventut i Cooperació.
Marina Agudelo i Riba. 4a tinent d'alcalde. Portaveu del Govern i Regidora de Comunicació i Gent Gran.
Isaac Pedrola i Alemany. 5è tinent d'alcalde. Regidor d'Acció climàtica (Medi Ambient i gestió de residus) i Participació Ciutadana i entitats.
Laia Albiol i Pavón. Regidora d'Igualtat, Normalització Lingüística, Educació i Escola de Música.
Eva Cruces i Romo. Regidora d'Hisenda, Comerç, Promoció Econòmica i ocupació i Consum.
Mertixell Borràs i Cid. Regidora d'Acció Social, Salut i Habitatge.
Òscar Lorente i Bélmez. Regidor de Governació i Mobilitat.
Erica Ruiz i Heredia. Regidora d'Infància i Festes no tradicionals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.