Vegueria del Penedès

APARCAMENT REGULAT

Vilafranca tindrà dues zones taronja d’estacionament regulat per a estades de mitjana i llarga durada


Redacció Vilafranca del Penedès

13-03-2024 20:52

S'ubicaran als aparcaments del Cementiri, a la cruïlla del carrer Guardiola amb el balcó de les Clotes, amb unes 40 places, i sobre la llosa de la via amb accés des del carrer Camp del Cellerot, amb unes 75 places

Vilafranca tindrà dues zones taronja d’estacionament regulat per a estades de mitjana i llarga durada. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca activarà a partir del dimarts 2 d’abril dues zones taronja d’estacionament. Serà concretament als aparcaments del Cementiri, a la cruïlla del carrer Guardiola amb el balcó de les Clotes, amb unes 40 places, i a l’aparcament sobre la llosa de la via amb accés des del carrer Camp del Cellerot, amb unes 75 places.

Seguint una de les mesures previstes en el Pla de Mobilitat Urbana de Vilafranca, a partir del 2 d’abril l’Ajuntament activarà en aquestes dues zones d’aparcament l’anomenada “zona taronja” per a estades de mitjana i llarga durada. Aquesta nova regulació abastarà de dilluns a dissabtes de les 8 a les 20h i permetrà l’estacionament fins a 12 hores. Aparcar fins a 5 hores el cost serà de 3€ i més enllà de 5 hores i fins a 12h el preu serà de 5€. No obstant això, per a les estades de curta durada, inferiors a 90 minuts, l’estacionament serà gratuït.

En tots els casos caldrà treure tiquet obligatori mitjançant els parquímetres o l’aplicació mòbil Blinkay. L’objectiu d’aquesta nova regulació és afavorir la rotació de vehicles en dues zones molts properes al Centre i a diversos equipaments públics de la vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.