Vegueria del Penedès

ORIGEN MEDITERRANI

La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-03-2024 9:32

El xef Eduard Agell complementa l'oferta gastronòmica de tapes de Cal Pachurri amb un restaurant especialitzat en arrossos i peixos

La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats. La Pepa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El xef Eduard Agell capitaneja al passeig del Carme de Vilanova i la Geltrú un binomi gastronòmic perfecte que rendeix homenatge diari a la cuina mediterrània i al producte de proximitat. Des de fa unes setmanes, el restaurant La Pepa ha obert les seves portes per complementar la carta i l'oferta gastronòmic de Cal Pachurri, un restaurant especialitzat en tapes que va obrir l'estiu de 2021.

Eduard Agell, al restaurant La Pepa. Fotografia: Jonatan Martin @jonamrtn

 

El responsable de la cuina i de l'ideari dels dos restaurants explica l'origen d'aquesta doble aposta a escassos metres: "quan vam reobrir Cal Pachurri, la nostra idea ja era oferir plats més elaborats com són els peixos i els arrossos, però les limitacions d'espai del local i la cuina ens van encaminar a crear una carta de tapes, igualment elaborades amb productes de qualitat. Ara per fi poder obrir aquesta porta i complementar la nostra oferta des del restaurant La Pepa, a escassos metres de Cal Pachurri, que ens permet obrir-nos a un públic més divers, que busca fer un àpat més reposat, i mantenir la filosofia de la nostra cuina a tots dos locals: la marca Origen Mediterrani", explica el xef Eduard Agell.

I és que La Pepa i Cal Pachurri fan bandera no només de la cuina mediterrània, sinó especialment del producte de proximitat, per això les seves cartes van canviant i jugant els productes de temporada. El nou restaurant del passeig del Carme ofereix una desena d'arrossos, però també es cuinen peixos i carns a la brassa. A més, la carta es complementa amb entrants freds i calents, alguns dels quals també es poden degustar des de les taules de Cal Pachurri.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.