Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2024

Llorenç hissarà una de les senyeres més grans del Penedès el Diumenge de Pasqua


Redacció Llorenç del Penedès

28-03-2024 18:30

La senyera serà alçada amb el cant dels segadors interpretat per les corals Harmonia, Rossinyols i El Gotim

Llorenç hissarà una de les senyeres més grans del Penedès el Diumenge de Pasqua. Ajuntament de Llorenç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest Diumenge de Pasqua es farà la inauguració oficial del nou màstil de 12 metres d’alçada on hi onejarà una senyera de 14 metres quadrats, de les més grans del territori. L’acte d’inauguració es farà coincidir amb les tradicionals Caramelles de Diumenge de Pasqua. Per això, enguany s’ha modificat el recorregut de les Caramelles que passaran per davant del nou Ajuntament a la Rambla Marinada.

Després de la tradicional actuació a les escales de l’església i a la Plaça Immaculada, els cantants de les tres corals es dirigiran fins a la rambla Marinada al davant de l’ajuntament on es farà la inauguració i hissada de la senyera i es cantarà conjuntament l’himne nacional de Catalunya. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.