Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

La Policia Local de Sant Pere de Ribes deté un home per atacar l'exparella amb un ganivet


ACN Sant Pere de Ribes

12-04-2024 17:50

La dona ha patit ferides greus i està ingressada a la UCI, però no es tem per la seva vida

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha detingut un home de 38 anys per atacar l'exparella amb un ganivet. Els fets van passar dijous al voltant de les 14h , quan la dona sortia de casa d'un familiar al nucli de les Roquetes. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís en relació a la dona ferida al portal d’aquest domicili, la qual relatava que l’agressor havia fugit. La víctima presentava ferides greus i va ser atesa pel SEM, que la va traslladar a un centre hospitalari, on està ingressada a l’UCI tot i que no es tem per la seva vida. Un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local va concloure amb el cos municipal detenent el presumpte agressor a Vilanova i la Geltrú, on havia arribat amb bicicleta.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha condemnat “rotundament” aquest intent de feminicidi. “Accions violentes com aquesta i qualsevol altre acte d’agressió no es poden permetre i són una vulneració no només dels drets humans sinó de la llibertat i la dignitat de les dones”, apunta el consistori en un comunicat emès aquest divendres.

Al mateix temps, l’Ajuntament trasllada el suport a la víctima, familiars i fills menors de la dona ferida, els quals han rebut atenció dels Serveis Socials de l’Ajuntament i de la DGAIA.

(Les dones que pateixen una situació de violència disposen del servei d'atenció permanent al número 900 900 120, gratuït i confidencial. També poden trucar al telèfon d'emergències 112)

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.