Vegueria del Penedès

TAST DE TEATRE

La música i el teatre mariden amb els productes del mercat


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-04-2024 21:40

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú ha acollit una experiència cultural diferent acostant les arts escèniques als productes de proximitat i convertint l'equipament en un escenari teatral

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tast de Teatre al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Més de 150 persones van poder gaudir dissabte 13 d'abril dels tastets que van oferir els paradistes del mercat dels seus productres i de l'espectacle "Amics", amb l'actor vilanoví Dafnis Balduz i la cantant Anna Borrego. El mercat municipal es va convertir en un escenari cultural on es va representar una comèdia en format de concert al voltant de l'amistat. L'equipament va obrir les portes en un horari diferent i amb un contingut enriquidor que va atraure desenes de persones que van redescobrir l'espai amb un prisma diferent.

El mercat va omplir les butaques més culturals amb la clientela habitual, també amb paradistes de l'equipament, amb amants del teatre i la música i, sobretot, amb seguidors de l'actor vilanoví Dafnis Balduz, que jugava a casa i en un dels racons més reconeguts de la seva infància, el Mercat del Centre. Acompanyat de la meravellosa veu de la cantant Anna Borrego, els dos "amics" van impressionar amb una història plagada d'anècdotes personals i bona música que va engrescar els espectadors.

Balduz va explicar que l'espectacle "Amics" es va gestar durant la pandèmia, una època en la que va retornar a Vilanova i la Geltrú i va recuperar les seves compres al Mercat del Centre. Com molts vilanovins, en aquells moments d'incertesa i de desabastiment en alguns establiments, els mercats municipals es van convertir en un lloc segur, de confiança i de referència en el consum de qualitat i responsable. Per això no va dubtar ni un segon en assumir el repte del tast de teatre al mercat: "la proposta de poder portar Amics al mercat va ser fantàstica i la il·lusió que em va poder actuar al meu mercat, al que he vingut tota la vida amb les meves àvies, és impressionant".

I l'emoció per l'esdeveniment es va contagiar ràpidament a un públic apassionat amb la història i la música que, a més, abans i després de l'espectacle, va poder degustar vins, caves, formatges, embotits, pizzes i sushi entre moltes d'altres propostes elaborades pels paradistes del Mercat del Centre. D'aquesta manera i fora de l'horari habitual, els productes de proximitat van ser protagonistes d'un vespre original que va posar en valor el producte del Mercat del Centre i va ser una carta de presentació per a molts paradistes que van poder captar nous clients en un entorn de lleure i cultural. Aquesta acció de portar el teatre al mercat ha estat en coordinació amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament amb la intenció d'apropar programació d'arts escèniques a tots els públics i experimentar amb nous formats i espais. El resultat ha estat engrescador i la intenció és repetir l'experiència amb noves i atractives propostes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.