Vegueria del Penedès

FOC A LA VILANOVETA

Un ferit greu en l’incendi d’un vehicle en una nau industrial de Sant Pere de Ribes


ACN Sant Pere de Ribes

19-04-2024 17:28

El foc s’ha produït a l’exterior d’una empresa de reciclatge de pintures del nucli de les Roquetes

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una persona ha resultat ferida greu en un incendi aquest divendres al migdia en una nau industrial al nucli de les Roquetes, a Sant Pere de Ribes. Segons fonts municipals, el foc ha afectat un vehicle situat a la zona exterior de les instal·lacions d’una empresa de reciclatge de pintures, ubicada al polígon Vilanoveta, al carrer Rabassaires. També ha cremat un bidó. Els Bombers han rebut l’avís a les 14.40 h i hi han destinat quatre dotacions que han donat el foc per extingit al cap de poca estona. La persona ferida ha estat traslladada pel SEM a l’Hospital Vall d’Hebron, a Barcelona.

Fins el lloc dels fets també s’han desplaçat unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Sant Pere de Ribes, així com l’alcaldessa i membres del govern.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.