Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

Diversos usuaris de les piscines municipals de Vilanova denuncien afectacions a pell i ulls per excessos de clor


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-04-2024 17:56

L'Ajuntament reclama a la concessionària de les piscines municipals que actuï per resoldre aquests episodis denunciats les darreres setmanes, així com altres desajustos en els paràmetres de pH i temperatura

Diversos usuaris de les piscines municipals de Vilanova denuncien afectacions per excessos de clor en les darreres setmanes. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté converses amb la concessionària dels equipaments esportius del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina per resoldre els episodis d'excés de clor que s'han detectat les darreres setmanes a les instal·lacions d'aigua, així com altres desajustos en els paràmetres de pH i temperatura.

L'excés puntual de presència de clor a les piscines pot comportar molèsties per als usuaris i per al personal de la instal·lació. Per aquest motiu, es realitzen controls de tots paràmetres de l'aigua cada dia a primera hora del matí. En cas que aparegui algun nivell alterat, es procedeix a tancar l'accés a la piscina el temps necessari per aconseguir l'estabilització.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha manifestat la seva preocupació a la concessió, a càrrec de la Federació Catalana de Bàsquet i l'empresa BXPort, per la situació d'inestabilitat del servei que s'està produint darrerament, que afecta tant els usuaris i usuàries de les piscines com el propi personal que hi treballa.

Així mateix, ha reclamat a la concessió que prengui les mesures necessàries perquè es deixin de produir aquests desajustos a les instal·lacions i perquè s'informi adequadament de la situació a tots els usuaris i usuàries. L'Ajuntament ha sol·licitat als representants de la concessionària una reunió urgent per tractar amb profunditat la situació dels dos equipaments esportius.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.