Vegueria del Penedès

ENSENYAMENT

L'Erasmus+ porta l'escola Baltà a Alemanya


Redacció Vilafranca del Penedès

23-04-2024 11:34

En Carles a l'escola Grundschule auf dem Süsteresch a la localitat de Schüttorf . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'escola Josep Baltà i Elias torna a formar part del programa ERASMUS + organitzat pel Departament d'Educació.
 
L'objectiu d'aquest projecte és millorar l'aprenentatge de l'alumnat i dels centres educatius mitjançant la internacionalització com a Eina de Transformació Educativa en un món global i el contacte amb escoles europees a un nivell més local.

Enguany la 1a de les experiències de l'equip docent del centre vilafranquí es va viure a Alemanya juntament amb un altre mestre de l'Institut Castell d'Estela de Girona a on van conèixer l'escola Grundschule auf dem Süsteresch a la localitat de Schüttorf a la Baixa Saxònia, on van poder col·laborar a les aules, interactuar amb l'alumnat i compartir reflexions sobre diferents metodologies.
 
En Carles, mestre especialista d'anglès del Baltà, manifesta que "aquesta experiència ha estat molt enriquidora a nivell de formació i aprenentatge i està convençut que certament serà ben profitosa per l'escola".
 
Aquest curs el centre viurà un nou intercanvi a Polònia.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.