Vegueria del Penedès

NODE GARRAF

Garraf al món: Ampliant mercats


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-04-2024 13:27

Del 10 al 12 d'abril, una delegació de CEVAL va desembarcar al Garraf amb l'objectiu de sondejar les possibilitats de col·laboració en diversos sectors, des de l'agroalimentari fins al tecnològic

Per impulsar la dinamització econòmica al Garraf i generar noves oportunitats de negoci, Node Garraf ha donat vida a "Garraf al món". Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb el propòsit d'impulsar la dinamització econòmica al Garraf i generar noves oportunitats de negoci, l'Agència Node Garraf ha donat vida a "Garraf al Món". Aquest esdeveniment va reunir representants d'empreses del Garraf amb els seus homòlegs de la Confederação Empresarial do Alto Minho (CEVAL) de Portugal, en unes jornades intenses i enriquidores.

Del 10 al 12 d'abril, una delegació de CEVAL va desembarcar al Garraf amb l'objectiu de sondejar les possibilitats de col·laboració en diversos sectors, des de l'agroalimentari fins al tecnològic. A través d'un programa dissenyat per Node Garraf, amb reunions amb directius i visites a diferents empreses emblemàtiques del Garraf.

10 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita al Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges.
Tast de vins i trobada empresarial.
Visita guiada pels indrets emblemàtics de Sitges.


11 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita a Neàpolis i trobada empresarial amb reunions de treball.
Trobada amb els representants de la FEGP i de Cambra

12 d'abril

Benvinguda institucional i recepció de la comitiva d’empreses portugueses.
Visita al Centre d’Interpretació dels Indians
Visita a AKO i trobada empresarial.

Una immersió en l'excel·lència empresarial del Garraf

Les jornades van oferir una mirada privilegiada a alguns dels punts forts del Garraf, com el Centre d'Interpretació de la Malvasia a Sitges, Neàpolis a Vilanova i la Geltrú, i les innovadores instal·lacions d'AKO a Sant Pere de Ribes. Des de presentacions fins a sessions de networking, els participants van ser testimoni de l'excel·lència empresarial i la innovació que defineixen el Garraf. "Garraf al Món" no només va ser una trobada empresarial; va ser una declaració de compromís amb la col·laboració i el creixement econòmic sostenible. En un món cada cop més connectat, el Garraf i l'Alto Minho s'uneixen per forjar un futur empresarial conjunt de la mà de Node Garraf.

 

Sobre Node Garraf

NODE Garraf, Agència de Desenvolupament Econòmic, és l’eina executiva per dur a terme les estratègies compartides destinades a fer del Garraf una comarca atractiva per a totes aquelles activitats empresarials que generin ocupació i riquesa. Amb un enfocament clar cap a la generació d’activitat econòmica i la creació d’ocupació, NODE Garraf treballa per ressaltar els actius i avantatges de la comarca, afavorir la continuïtat de les empreses locals i captar inversions i nous recursos.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.