Vegueria del Penedès

MUSICVEU

L’espectacular grup Men In Swing Big Band actua dissabte a la Masia Torreblanca


Redacció Olèrdola

29-04-2024 17:45

L’actuació comptarà amb uns convidats molt especials: Laia Molins, solista balladora de claqué i la parella de ball guanyadors del campionat del món de Lindy-Hop, formada per Héctor Artal i Sònia Ortega

L’espectacular grup Men In Swing Big Band actua dissabte a la Masia Torreblanca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de la comarca d’Osona arriba aquest grup consagrat a l'estil més clàssic i popular de la història del jazz: el swing. Nascut a l'estiu de 2014, Men In Swing ofereixen un espectacle concebut per a tots els públics, dinàmic i amb una posada en escena impecable, que recrea fidelment l'esperit de l'era del swing.

Men in swing és una història d’amor declarada per un conjunt de quinze músics cap a un gènere musical popular que comparteix energia, dinamisme i improvisació amb el ball que l’acompanya, sigui el claqué o el lindy-hop. Uns arranjaments musicals acurats projecten tota la riquesa musical d’una formació que pretén emular les grans bandes de l’època daurada del swing.

Enguany  celebren els deu anys de vida i per l’actuació al Musicveu el grup s’amplia fins a assolir una big band, que és la màxima expressió de la sonoritat del jazz, amb una posada en escena elegant i un fil conductor oferiran al llarg de tot l’espectacle la història entorn del swing.

Durant el concert, als jardins de la Masia Torreblanca a Olèrdola, hi haurà espais habilitats per ballar i moure's. El Festival Musicveu a més a més complementa aquesta actuació musical amb una visita a la Masia abans del concert.

I per a les persones amb coneixements quelcom avançats de Swing out, Charleston, Frankie 6's i Tandem i que vulguin millorar els moviments clàssics amb algunes noves figures que puguin oferir una perspectiva diferent del ball,  podran participar abans del concert d’un Taller de Swing amb Héctor Artal i Sònia Ortega guanyadors del campionat món de Lindy-Hop que també  actuaran durant el concert de Men in Swing - Big Band.

Veniu a gaudir d'una experiència magnífica amb els ritmes més alegres i sensorials en un entorn immillorable entre vinyes al Penedès! No us penedireu.

Les entrades estan disponibles a www.musicveu.cat i a taquilla Fòrum Berger

Tanmateix, el Festival Solidari Musicveu organitza el divendres 7 de juny a partir de les 20 h, en el marc exclusiu dels jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay, la segona edició del sopar solidari que comptarà amb la col·laboració de destacats cuiners del territori de la Vegueria Penedès. Els tiquets solidaris també es poden comprar Fòrum Berger i al web de Musicveu.
 

El vessant solidari del Musicveu

En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu “Fem música solidària per a la cura de l'ELA”. Enguany es dona suport a la investigació per la cura de l'ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i Associació Catalana d'Afectats d'ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d'investigació de l'ELA de l'Hospital de Bellvitge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.