Vegueria del Penedès

MOSTRA MULTISECTORIAL

Les Fires de Maig de Vilafranca tornen amb força: innovació, tradició i molt més


Redacció Vilafranca del Penedès

07-05-2024 16:49

La mostra recupera la conferència inaugural, a càrrec de Gena Moner, directora creativa de Joieria Moner, i el sector de la maquinària agrícola no hi serà present per decisió pròpia

Les Fires de Maig de Vilafranca tornen amb força: innovació, tradició i molt més. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Del 17 al 19 de maig, Vilafranca del Penedès tornarà a ser el punt de trobada social i econòmic del Penedès amb la celebració de les Fires de Maig. Un esdeveniment firal que ofereix un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, des de les últimes novetats en automoció fins a productes gastronòmics típics de la comarca, passant per activitats per a la canalla i espais per a entitats i associacions.

Un aparador multisectorial amb propostes innovadores

Enguany, les Fires de Maig recuperen la conferència inaugural, que tindrà lloc el dimecres 15 de maig a càrrec de Gena Moner, directora creativa de Joieria Moner. A més, l'associació de comerciants "Vilafranca Activa" tindrà un espai propi més gran per a promoure l'oferta comercial de la ciutat.

El sector de l'automoció serà un dels protagonistes de les Fires, amb la presència de 16 concessionaris i 21 marques diferents. Com a novetat, hi haurà marques xineses i els concessionaris oferiran assessorament per a transitar cap al vehicle elèctric. L'any passat es van vendre 107 vehicles a les Fires.

La gastronomia també tindrà un paper important, amb una zona dedicada a artesans i un estand de la DO Penedès on es podran fer tastos de vins de la zona. A més, hi haurà espais per a demostracions, xerrades, activitats per a la canalla i atraccions fora del recinte firal.

Un punt de trobada i atracció

L'alcalde de Vilafranca del Penedès, FranCisco Romero, ha destacat la importància de les Fires de Maig com a punt de trobada i atracció per a visitants i compradors. "Les Fires de Maig són una Àgora on el visitant visqui una experiència única", ha afirmat.

Absència del sector de la maquinària agrícola

Enguany, el sector de la maquinària agrícola no serà present a les Fires per decisió pròpia, a causa de la crisi estructural i la sequera que afecta el sector. L'alcalde ha expressat el seu suport a les reivindicacions del sector i ha assegurat que hi haurà moments durant les Fires per a mostrar aquest suport.

Unes Fires per a tothom

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès són un esdeveniment imprescindible per a tots aquells que vulguin conèixer l'oferta comercial, gastronòmica i cultural del Penedès. Unes Fires per a gaudir en família i amics.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.