Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

ICb sol.licita més informació sobre la tèrmica al departament de Medi Ambient


ICb

06-04-2005 22:50

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ICb va plantejar a Maria Comellas els greus problemes que comporta l'existència de l'actual central tèrmica i la necessitat que la Generalitat no autoritzi les noves construccions que Endesa preveu fer a Cubelles.
ICb va informar directament el departament de Medi Ambient de la necessitat d'analitzar a fons la situació de la producció elèctrica a Catalunya a l'hora de definir el Pla Energètic català que prepara el Govern.

El compromís d'ICb segueix sent el de fomentar la màxima informació sobre el projecte d'Endesa i aconseguir la unanimitat dels partits polítics i entitats a l'hora de manifestar el rebuig conjunt a la construcció de noves centrals tèrmiques a Cubelles.

ICb va informar igualment Maria Comellas de l'existència de la plataforma Stopendesa d'oposició a la construcció de noves centrals tèrmiques.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.