Vegueria del Penedès

CONFRARIA DE PESCADORS

El vilanoví Joan Ruiz Domènech rep Medalla de la Pesca Catalana "per la seva tasca exemplar"


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-05-2024 12:24

El Govern reconeix la seva tasca exemplar al servei de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú i la seva actuació en el rescat d’un company al qual va salvar la vida

Joan Ruiz Domènech ha rebut la Medalla de la Pesca Catalana per la seva tasca exemplar al servei de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Govern ha concedit la Medalla de la Pesca Catalana a Joan Ruiz Domènech, pescador de Vilanova i la Geltrú, en reconeixement a la seva tasca exemplar al servei de la Confraria de Pescadors local i per la seva heroica acció rescatant un company que va caure a la mar. 

Aquesta distinció, atorgada per la Generalitat de Catalunya, destaca la trajectòria professional de Ruiz Domènech, marcada per la seva dedicació, professionalitat i compromís amb el sector pesquer. A més, la seva valentia i ràpida actuació van salvar la vida d'un company durant un incident a la mar, demostrant la seva exemplaritat humana i valors.

La concessió de la Medalla de la Pesca Catalana a Joan Ruiz Domènech representa un reconeixement merescut a la seva tasca i una mostra de la importància del sector pesquer per a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. La seva dedicació i professionalitat contribueixen a la sostenibilitat del sector i a la preservació de les tradicions marineres de la localitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.