Vegueria del Penedès

34A EDICIÓ

La Rambla de la Pau i el Parc de Baix-a-mar acolliran la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova l’1 i 2 de juny


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2024 9:50

A la 34a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú s’hi podran trobar més de 300 vehicles de totes les marques

La Rambla de la Pau i el Parc de Baix-a-mar acolliran la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova l’1 i 2 de juny. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La 34a Fira del Vehicle d’Ocasió (Fira VO) de Vilanova i la Geltrú se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny de 2024. Organitzada per l’Associació de Concessionaris Oficials d’Automoció de Vilanova i la Geltrú i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, una de les novetats d’aquesta edició és el canvi de la seva ubicació. Després de 5 edicions celebrant-se a la Plaça del Port, la Fira VO de Vilanova es trasllada a la Rambla de la Pau cantonada amb el parc de Baix-a-mar, aprofitant el mateix espai ocupat per l’automoció en les darreres edicions de la Fira de Novembre. Un total de 6.500 metres quadrats d’exposició amb més de 300 vehicles de totes les marques, exposats pels principals grups de concessionaris d’automoció de Vilanova. La fira se celebrarà el dissabte 1 i el diumenge 2 de juny en horari de 10 del matí a 2 de la tarda i de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Grup Autocam, Grup Jounou, Remm Guitart i Tallers Atzerà, seran els concessionaris participants que exposaran vehicles Km 0, vehicles provinents de gerència i demostració, vehicles semi-nous i vehicles d’ocasió revisats i garantits i sempre al millor preu i amb el millor finançament. A la fira ja s’hi podran trobar un gran nombre de cotxes, furgonetes i microcotxes, i com en les darreres edicions, una gran presència de vehicles elèctrics i híbrids.

Més informació a firaVOvilanova.com

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.