Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

tennis taula. Fase final Vilanova-Falcons Sabadell


Jordi

23-05-2005 0:51

4-3 i ascens pel Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Si el partit contra el Xarxa havia estat emocionant, aquest el superaria. tots dos equips canviaven les alineacions normals. Això donava d’entrada un enfrontament Monzó-Julià. Guanyaria el sitgetà per 3-0, resultat que no demostra la igualtat que van tenir tots els sets. Els serveis de Rafa i la convicció en les entrades a final de partida els decantaven. Igual marcador però pel Falcons amb el partit Brugada-Milà. Atenció aquest jugador perqué en sentirem a parlar d’ell en categories superiors ben aviat, de moment es mostrava molt segur en tots els cops contra Salva Milà i no li deixava escletxa on agafar-se. El partit Joe-Alex Menendez era el primer dels determinants. El guanyaria Joe per 3-2 en un excelent final de partit. 2-1 pel Vilanova i semblava tot de cara, però el dobles Brugada/Julià contra Rafa/Joe ho tornava a canviar tot. Un començament molt fred dels del Vilanova deixava un perillós 0-2. Remontada amb molt bon joc de Rafa i Joe però es trencava en el cinqué set. Era el segon dobles que perdien en tota la temporada precisament contra el Falcons i arrivaba en el pitjor moment.
Partit similar seria Julià-Milà. Fèlix Julià començava 2-0 a favor. Salva entrava en joc i empatava a 2. En un cinquè set d’infart se l’enduria Julià per 12-10 amb la sort de cara amb les xarxes i les cantonades. Ara manava al marcador 3-2 el Falcons. El partit Monzó-Menendez tindria poca història, molt superior el sitgetà i a un jugador que coneix bè i li te presa la mida. Tot quedava pendent de Brugada-Joe. En la lliga havien estat dues victòries de Joe molt ajustades i la progressió de Brugada al Car en els darrers mesos podien fer creure que el del Vallès podia canviar aquesta sort, però no fou així perque Joe Martinez va estar a un gran nivell amb un 3-0 inmens, tàcticament com d’ejecució davant un jugador que no es va venir avall fins al tram final del tercer set. El Vilanova ja era equip de segona nacional i l’alegria es desbordava a la sala.
Mentre’s els Amics i el Xarxa complien els pronòstics sobre Ripollet i Congrès i seguien en la lluita.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.