Vegueria del Penedès

FLASH

Concentració a Vilanova en suport als "presos polítics"


VD

30-05-2005 21:51

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les mobilizacions compten amb la col·laboració de l'Assemblea de Joves de Vilanova, el col·lectiu Endavant (Osan) i es convoquen amb la intenció de "reclamar la llibertat dels nostres companys i companyes empresonades a les presons de l'Estat espanyol i dispersades pel sistema penitenciari".

Des de la coordinadora es considera que es tracta de "persones compromeses en la lluita del poble català per lluitar pel seu alliberament nacional i social, acusades de col.laboració amb banda armada (ETA)".

La concentració de divendres a les set de la tarda vol "denunciar aquestes lleis injustes, contra aquelles persones actives i compromeses per lluitar contra aquest marc imposat, ordre polític i socio-econònomic".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.