Vegueria del Penedès

REGIÓ MUNDIAL DE LA GASTRONOMIA

El Mercat del Préssec d’Ordal celebra 20 anys amb dues experiències gastronòmiques úniques al Penedès


Redacció Subirats

02-07-2025 9:09

Les activitats s’emmarquen dins la Regió Mundial de la Gastronomia 2025 i la Xarxa Productes de la Terra

El Mercat del Préssec d’Ordal celebra 20 anys amb dues experiències gastronòmiques úniques al Penedès. CC Alt Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Mercat del Préssec d’Ordal compleix enguany 20 anys de vida i ho commemora amb dues propostes gastronòmiques singulars que posen el préssec d’Ordal al centre de l’experiència culinària. Aquestes activitats, organitzades per l’Ajuntament de Subirats i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, formen part del projecte Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, dins la campanya “12 mesos, 12 paisatges gastronòmics”, i de la Xarxa Productes de la Terra.

La primera proposta tindrà lloc el dissabte 5 de juliol a les 10 h a Sant Pau d’Ordal amb l’Esmorzar vestit de Préssec d’Ordal, una experiència a peu de mercat per a tots els públics. El mercat es transformarà en una gran taula decorada amb préssecs i dinamitzada amb activitats familiars, tot acompanyat de productes locals. El preu és de 10,50 € i cal fer reserva prèvia.

La segona activitat serà el divendres 18 de juliol a les 20.30 h a Can Rial (Ordal), amb el sopar Nits amb Gust de Préssec d’Ordal, a càrrec del xef Cintet i l’equip de Caram Caram! Un menú de quatre plats i unes postres sorprenents, maridat amb vins i escumosos del territori, oferirà una vetllada íntima i festiva. Les places per aquest sopar ja estan exhaurides.

Amb aquestes iniciatives, el Mercat del Préssec d’Ordal consolida la seva aposta pel producte de proximitat, la cuina de qualitat i la dinamització del territori, tot vinculant tradició, sostenibilitat i identitat gastronòmica. Un aniversari que reforça la connexió entre la terra, la cultura i la cuina del Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.