Vegueria del Penedès

FLASH

Tranquil·litat en la nit de Sant Joan al Garraf


VD

26-06-2005 22:28

La revetlla va transcórrer sense incidents rellevants a la comarca

La flama del Canigó va encendre un any més la foguera del Barri de Sant Joan. fdg/rita lamsdorff

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La nit de Sant Joan, emblema de màgia i misteri, també acostuma a ser una de les jornades amb més incidents, tant pel que fa als accidents de trànsit, les cremades per la manipulació de petards i les assistències mèdiques pel consum d'alcohol. Malgrat la tendència, aquest any s'ha registrat una de les nits de Sant Joan més tranquil·les.

Segons han informat els bombers, a la comarca del Garraf només es va comptabilitzar una assistència mèdica greu per manipulació de material pirotècnic, un balanç força posistiu tenint en compte les estadístiques d'altres anys i altres municipis.

L'oferta va ser tan variada com a extensa. Entitats socials, ajuntaments, bars i discoteques van proposar diferents estils de passar una nit tradicionalment marcada per les fogueres i els coets.

A Vilanova i la Geltrú, el barri de Sant Joan va portar a les set de la tarda de dijous la flama del Canigó, que va permetre encendre la foguera tal i com mana la tradició. De fet, el foc va ser el protagonista de la festa al parc de la Quadra d'Enveja, de mans també dels membres de l'Associació Cultural Ball d'Enveja. Aquest any l'associació de veïns ha apostat per una revetlla diferent als jardins de Francesc Macià amb música alternativa interpretada pels grups Pla B i Key Hash, ambdós de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.