Vegueria del Penedès

FLASH

Remullada Vuitcentista a Vilanova


VD

26-06-2005 22:52

Un centenar de banyistes recuperen un dels actes més emblemàtics de l'estiu a Vilanova

La continuitat de la Remullada queda assegurada desprès d'aquesta edició. fdg/rita lamsdorff

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La roba de bany més original i més passada de moda ha tornat a sortir al carrer aquest diumenge al migdia de mans dels participants a la Remullada Populat Vuitcentista. Colors llampants, moltes ratlles i més sentit de l'humor han acompanyat als banyistes d'època pel passeig marítim fins a la platja de Ribes Roges.

Una xaranga ha amenitzat el recorregut dels banyistes vuitcentistes per la façana marítima de Vilanova. Un cop han arribat a la platja de Ribes Roges, els biquines, triquines i topless contrastaven més que mai amb els participants de la remullada.

Tothom s'ha contagiat al ritme de la xaranga i han acompanyat fins a l'aigua al centenar de participants de totes les edats de la remullada, un altre dels actes de les Festes de Sant Pere de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.