PUBLICITAT
FLASH
27-07-2005 0:03
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.
L'activitat va iniciar-se amb una visita guiada a l'exposició, que compta amb acudits il·lustrats sobre els temes més provocatius per als homes de l'època, i una introducció al lligam entre cuina i erotisme a càrrec de l'antropòleg Joan Manel Cabezas. Tot seguit, els assistents al taller van haver d'elaborar uns suculents i refrescants plats: des d'una crema d'esbergínies, fins a una amanida amb aguacat i nous, xupitos de gaspatxo, musclos amb pebrot i tomàquet, i pomes amb licor, canyella i xocolata. Els assistents al taller van poder degustar els plats elaborats durant la jornada en un sopar que va tenir lloc en un entorn idíl·lic: els jardins del museu.
L'acte va finalitzar amb la lectura de les fantasies eròtiques que, anònimament, van descriure en paper els participants, i que van provocar més que rialles. La vilanovina Eva Bolaño va ser l'encarregada de dirigir la que ha estat, sense dubte, una de les activitats més divertides que s'han programat aquest estiu a la ciutat. Les propostes entorn l'exposició "Psicalíptics" continuaran amb una visita guiada a la mostra el proper 10 d'agost, a les nou de la nit, al museu Balaguer.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT