DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

ALTA GASTRONOMIA

Els vins de la DO Penedès, protagonistes de la Foodie Black Week de Barcelona


Redacció Vilafranca del Penedès

21-10-2025 9:41

La denominació d’origen patrocina l’esdeveniment gastronòmic, que se celebra del 27 d’octubre al 2 de novembre, i impulsa una ruta per restaurants d’alt nivell de la capital catalana

Els vins de la DO Penedès, protagonistes de la Foodie Black Week de Barcelona. DO Penedès

Els vins de la DO Penedès seran els grans protagonistes de la tercera edició de la Foodie Black Week, un esdeveniment gastronòmic de referència que tindrà lloc del 27 d’octubre al 2 de novembre a Barcelona. La denominació d’origen penedesenca hi participa com a patrocinador oficial, reforçant així la seva presència al cor de l’escena culinària barcelonina.

La Foodie Black Week, creada per Marc Miramontes, busca acostar l’alta gastronomia a tots els públics i enguany tindrà Mèxic com a país convidat. La inauguració institucional es va celebrar al Consolat de Mèxic a Barcelona, amb una degustació exclusiva de vins de la DO Penedès, mentre que la inauguració social va tenir lloc a la sala Sutton, amb més de 800 convidats del món de la restauració i influencers gastronòmics, que també van brindar amb vins penedesencs.

La presència de la DO Penedès s’estén més enllà de les inauguracions amb la primera Ruta Gastronòmica DO Penedès a Barcelona, del 20 al 23 d’octubre, en què participen tres restaurants de renom: Assalto, Simultáneo i Nectari. Cada establiment oferirà menús especials maridats amb vins de 12 cellers penedesencs: Albet i Noya, Avgvsvs Forvm, Can Lleó, Celler Bertha, Família Torres, Finca La Font de Jui, Gramona, Jean Leon, Huguet de Can Feixes, Loxarel, Pinord i U MES U.

Durant tota la setmana de la Foodie Black Week, més de 200 restaurants i bars de Barcelona serviran menús especials amb vins DO Penedès, oferint al públic una experiència gastronòmica completa i arrelada al territori.

Amb aquesta col·laboració, la DO Penedès reafirma el seu paper com a ambaixadora del vi català i referma la seva aposta per connectar la cultura del vi amb la gastronomia d’alta qualitat, situant el Penedès com una de les regions vinícoles més reconegudes del país.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.