Vegueria del Penedès

FLASH

Talls al carrer de Santa Anna de Vilanova per obres


VD

22-08-2005 18:50

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segons ha informat l'Ajuntament de Vilanova, unes obres al carrer de Santa Anna afectaran demà dimarts, 23 d'agost, la circulació de vehicles i del bus urbà en aquesta via. El carrer quedarà tallat a l'alçada del carrer dels Estudis, a causa d'unes obres al número 41. La restricció s'iniciarà a les 9 del matí i durarà fins a les set de la tarda.

A les 9 h el bus urbà encara hi podrà passar amb normalitat, però després haurà de modificar el circuit habitual. Les línies de bus que quedaran afectades són la L1 i la L4, ja que ambdues perdran la parada de la plaça del Cap de Creu. El recorregut es desviarà pels carrers de Tarragona, de J. Coroleu i del Jardí, i s'efectuaran parades a la vista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.