Vegueria del Penedès

FLASH

Cubelles aprova inicialment el Pla Especial del Port Esportiu


VD

22-08-2005 18:56

El document regula els usos específics del futur port

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Pla Especial del Port Esportiu, que es troba en període d'exposició pública, estableix la distribució dels usos lúdics (bars i restaurants), comercials, de tallers de nàutica, l'espai de reparació d'embarcacions, la zona d'aparcaments i la llàmina d'aigua. Segons ha informat l'Ajuntament de Cubelles, el Pla Especial manté la construcció d'una única planta, a excepció de l'edifici de capitania en el qual es contempla la planta baixa i un primer pis.

El febrer de 2003, l'empresa Grup Marítim Metropolità S.L., participada per l'Ajuntament de Cubelles, va demanar al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya la concessió administrativa per a la construcció i explotació d'una dàrsena esportiva i d'esbarjo al Port de Cubelles, amb la corresponent zona de serveis. A més, l'empresa sol·licitant va presentar un projecte bàsic de dàrsena esportiva.

Actualment és la Direcció General de Ports i Transports qui ha de donar la concessió administrativa per a poder començar la construcciómd'aquest Port Esportiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.