Vegueria del Penedès

Els alumnes del Galí aprenen a administrar-se la butxaca


Nota premsa/IES ALEXANDRE GALÍ

16-12-2005 17:18

Els alumnes al taller d'administrar la butxacal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els alumnes de 1r i de 2n d’ESO de l’IES Alexandre Galí de Les Roquetes han pogut realitzar aquests dies un taller per aprendre a administrar la butxaca. El taller, ofert per la Fundació Caixa Sabadell, ha posat a l’abast de l’alumnat recursos per aprendre a administrar els diners amb responsabilitat i. Estava dividit en dues parts: una xerrada, que ha servit per aclarir conceptes quotidians de l’economia domèstica, i un treball a l’aula, a l’hora de matemàtiques, amb un dossier d’activitats sobre el tema. A més cada alumne s’ha endut una guia per a comentar-la amb la seva família.

Els han valorat positivament aquesta activitat, sobretot per les conclusions que se’n podien extreure. Per exemple, la Rabab comentava que “del que m’han explicat, n’he tret que no hem de malgastar els diners que ens donen els pares, sobretot en xuxes o tonteries”, i la Maria del Mar ens ha dit que “M’ha agradat perquè he après a estalviar diners i a no malgastar-los tontament. Així quan volem una cosa de més valor, la podem comprar.” Durant el taller fins i tot s’ha parlat de les targetes de crèdit “Ara sé que la targeta de crèdit s’ha de controlar perquè et pots gastar un dineral sense adonar-te’n” ha destacat en Javier.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.