Vegueria del Penedès

FLASH

La Medusa dóna un cop d'estat al carnaval de Vilanova


VD

27-02-2006 0:40

Les Hordes Arrivolucionàries es van rebel.len contra el Carnestoltes, que decideix marxar a carnaval de Sitges

Els nous establiments de la Rambla al punt de mira de les critiques de l'Arrivolució. fdg/ c. castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una cinquantena de colles locals van sortir a rebre divendres passat al rei Carnestoltes, que no va arribar a trepitjar Vilanova. Els participants van desfilar per la ciutat sense imaginar-se la plantada que els anava a fer el rei del carnaval poc després. Però el Carnestoltes tenia els seus motius per proclamar un cop d'estat: cap entitat de la ciutat no va voler preparar l'Arrivo, fins que La Medusa es va oferir in extremis, i Vilanova, segons ell, "s'ha convertit en una ciutat de merda". Finalment, el Gran General de les Hordes Arrivolucionàries va posar una mica de seny i es va rebel·lar contra el seu rei per participar de la festa de Vilanova.

La Medusa va proposar un muntatge molt original per al sermó de l'Arrivo, que va repassar l'actualitat local i l'activitat política de l'Ajuntament. L'espectacle no va deixar indiferent a ningú, però ja han sorgit les primeres polèmiques per la crema de banderes espanyoles a la plaça de la Vila d'alguns participants, disfressats de fatxes.

Les colles van criticar aquest any l'acció del govern local en relació a la revisió cadastral i l'augment d'impostos, la urbanització de la Platja Llarga, la unitat d'Espanya i nombroses sàtires més. Milers d'espectadors van viure en directe el recorregut de l'Arrivo, molt més llarg que en altres edicions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.