PUBLICITAT
FLASH
07-03-2006 23:18
Restaurama, una secció de la fira Alimentaria 2006 que se celebra a Barcelona, inclou la celebració de diverses activitats que duen a terme especialistes de la cuina, la pastisseria, la gelateria i la fleca. Dins del programa d'activitats s'inclou una conferència del vilanoví Joaquim Llaràs, un reconegut especialista en el forn artesanal que ha parlat a la fira del valor del pa als restaurants.
Llaràs és flequer artesà amb una llarga tradició i té ubicat el seu forn a Vilanova i la Geltrú. Quin Llaràs és professor de l'especialitat i autor del llibre "Carta de panes selectos" editat pel Grupo Vilbo.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT